lauantai 12. toukokuuta 2012

Postia Isoäidiltä

Jokin aika sitten tupsahti postiluukusta odotettu kirje: siementilaukseni. Koska täällä maalla siemenkauppoja on harvassa ja kaupunkireissulla myytiin jo eioota, päädyin ostamaan siemet kätevästi netistä.

Olin jo pitkään selaillut eri kauppojen valikoimia ja nimenomaan koska en mitään eksoottisia ulkomaisia erikoisuuksia kaivannut, valikoitui ostopaikaksi Isoäidin Kasvit. Melkeinpä valinnanvaikeus iski tilausta tehdessäni, sillä kaupasta löytyy, mahtavan hyötykasvivalikoiman lisäksi, myös reilu valikoima kukkia. Hieman olisi toivonut enemmän tuotetietoa verkkokauppaan, kun joissain kukkaisiemenseoksista luki esim. Kesäkukkaseos 'Mökkikukkia': "Luonnonläheisiä kukkia mökkipihaan." Olisi hauska tietää tarkemmin, mitä sisältävät. Taidan olla tylsä, kun en pidä yllätyksistä ;)

Sain tuotteet muutamassa päivässä, ja voi kuinka sieviin paperipussukoihin ne oli pakattu. Tuotetiedot ja ohjeet pussin kyljessä olivat aloittelijallekin riittävät. Jonkin ajan päästä nähdään, mitkä sitten itää... kun nyt tulisi kesä pian. Odotukset ovat korkealla, mutta toisaalta kasvimaamme on sen verran alkutekijöissään että jokaikinen itänyt siemen on plussaa :)

Tuleville vuosillekin jäi paljon kiinnostavia kokeiluja, sillä nyt en ajanpuutteen vuoksi ehdi kasvattaa omia taimia. Olisi kiva kokeilla joskus esim. härkäpapuja. Nyt kuitenkin suurin osa ajasta menee noihin ihmistaimiin. :)

Ai niin, tilauksen mukana tullut kukkasiemenyllätys oli kyllä minunkin makuuni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti