torstai 9. tammikuuta 2014

Torkkupeitto ensi jouluksi?

Kuten arvaatte, ihmistaimet ovat vieneet kaiken aikani ja voimani...tai ainakin resurssini bloggaamiselta. Aloitin muutama viikko ennen joulua piiiitkästä aikaa käsitöistä innostuneena torkkupeiton virkkaamisen. Jotenkin kuvittelin, että se voisi onnistua kun ei ole kokoajan jotakuta syötettävänä tai hyssyteltävänä.  

Tein joskus muinoin useita peittoja lahjaksi Novitan ohjeella Jenga-langasta (ohje täällä). Olen sen verran suurpiirteinen ja ehkä heikkotaitoinenkin käsitöissä, että tykkään suht helposta ja nopeasta tavasta tehdä eli isolla koukulla ja paksusta langasta. 
   
Samantyyppistä siis aloitin nyt joskus tarjouksesta ostetusta Karuselli-langasta, jota olen vaalinut kaapissani monta vuotta. Voitte kuvitella, miten "hyvin" se onnistui 2- ja 4- vuotiaiden kanssa: Toinen oli lankakerän kimpussa ja toinen suttasi ja ruttasi ohjetta. Hyvin pian minulle valkeni, ettei peitto valmistu ainakaan täksi jouluksi... Mutta eipä turhaa stressiä, onhan se joulu vuodenkin päästä. :)


 

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kiva blogi, tykkään samoista aiheista mistä kirjoittelet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit Gitta! Koetan taas kirjoitella aktiivisemmin, kun pitäisi kai aikaakin hiljalleen olla enemmän kivoille harrastuksille! Pianhan sitä saa alkaa jo kasvimaata taas suunnitella...

      Poista