tiistai 4. helmikuuta 2014

Toissavuoden tuubihuivi

Muutama postaus aiemmin käsittelin aihetta "Torkkupeitto ensi jouluksi". Nyt puhutaankin sitten toissavuoden tuubihuivista. Ehkä minä vielä tässä muutaman vuoden sisällä pääsen kiinni tähän hetkeen... ;)

Tosiaan, hankin uskaliaasti helpon virkattavan tuubihuivin tekopaketin toissavuoden käsityömessuilta Seinäjoelta. Heti messuilta kotiuduttuani innostuin virkkaamaan puoli huivia, helppoa ja nopeaa varsinkin kun virkkuukoukkukin on kokoa 10. Sitten tuli jotain sellaista, että siivosin koko paketin kaappiin ja siellä se oli aina tähän tammikuuhun asti.

Tuubihuivi (lanka Sandnes Garn Easy, 4855 tumma luumu) 
Huomasin vastikään, että musta kauteni (vaatetuksessa) on tullut siihen pisteeseen, että omistan vain mustia takkeja ja mustia huiveja. En ole kuitenkaan niin synkkä, että osaisin käyttää niitä yhtäaikaa eli pikaisesti kaipaisin jotain väriä ulkoilmalookkiini.

Kiertelin kauppoja taannoin ja tarjolla oli vain sitä mustaaa tai sitten pöyristyttävän hintaisia neulottuja ja osin jo purkautumaan lähteviä rättejä (45e). Yhtäkkiä ystäväni alkoi puhua tekemistään tuubihuiveista ja - heureka - minullahan on jossain kätkössä omatekoinen huivi...tai sen alku. Ja nyt on sitten loppukin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti