maanantai 22. huhtikuuta 2013

Purjot purkkiin osa II

Korsia...
Tänään sain vihdoin aikaa koulia purjot omiin pikku purkkeihinsa. Olin säästänyt huushollin kaikki vessa- ja talouspaperihylsyt pääsiäisestä alkaen, mutta sainkin ihan oikean taimilevyn(?) lahjoituksena, joten pahvihylsyjen toimivuus taimikasvatuksessa jäi nyt tältä keväältä kokeilematta.

Irrotin pikkutaimet istutuspurkista varovasti terävän työkalun avulla. Kyllä olikin hankalaa pikkupiperrystä! Osa lähti paakkuina ja osa miten sattuu. Jotenkin kuitenkin onnistuin ujuttamaan ne noihin omiin lokeroihinsa, eikä kovin moni ilmeisesti katkennut...

Saapa nähdä, mitä tästä vielä tulee. Äitini tosin juuri kertoi, että oli ostanut jonain kesänä juuri tämmöisiä "ruohonkorsia" taimitarhalta ja hyvin olivat kasvaneet kesän aikana ihan oikean kokoisiksi. Se luo hieman toivoa... :)


2 kommenttia:

  1. Purjon kasvatus on vaativaa puuhaa ja tie on pitkä mutta myöhään syksyllä palkitsee. =) Itse olen käyttänyt wcrullia taimikasvatuspotteina ja hyvin toimivat. Tosin ne pöntöstä huuhdeltavat eivät sitten ole parhaita vaihtoehtoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, kun kävit Adelheid! Tulen ehdottomasti vastavierailulle ;) Itse asiassa nauroinkin just miehelle, että oon nyt kolmekymppisenä jo ihan mummomainen kun säästän jogurttipurkkeja ja wc-paperirullia, mutta hyvä kuulla että rullat toimii.

      Poista